Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herontwikkeling Business Park Arnhem stap verder

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Gemeente Arnhem
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Arnhem

Herontwikkeling Business Park Arnhem weer stap verder Op het voormalige KEMA-terrein aan de Utrechtseweg, op het grondgebied van de gemeenten Arnhem en Renkum, wordt in de komende 10 tot 15 jaar het Business Park Arnhem (BPA) ontwikkeld. De ontwikkelaars (BusinessPark Arnhem, Giesbers en BAM /BGB Ontwikkeling) willen op dit terrein de vestiging van kennisintensieve bedrijven mogelijk maken, waarbij de werkgelegenheid in de toekomst zou moeten uitgroeien van circa 2000 arbeidsplaatsen nu naar circa 5000 arbeidsplaatsen. De inrichting en de bestaande bebouwing op het BPA voldoet grotendeels niet meer aan de huidige eisen van bedrijfsvestiging. Door (her)ontwikkeling kunnen deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie