Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maasland

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 9-10-2001
Politiebericht district Maasland

TE SNEL IN DE BEBOUWDE KOM, Oss

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Gasstraat in Oss. Op deze weg werden 430 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 48 te hard te rijden. De hoogste snelheid was 84 km/u.

INBRAAK AUTO, Nuland

Maandagavond is ingebroken in een tweetal auto`s die geparkeerd stonden aan de Rijksweg in Nuland. Van de auto`s werd een ruit ingeslagen. Een jas en gereedschap werd gesto-len.

TE VEEL GEDRONKEN, Geffen

In de nacht van maandag op dinsdag is een 38-jarige man uit `s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De controle vond op de Rijksweg onder Geffen plaats.

INBRAAK VRACHTAUTO, Geffen

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een vrachtauto, die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Rijksweg A50 in Geffen. Een dekzeil werd opengesneden en een doos met computer onderdelen werd gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie