Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DataDistilleries ondersteunt Siebel 7

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

DataDistilleries ondersteunt Siebel 7

Gezamenlijke oplossing voor verbetering interactieve webarchitectuur van Siebel Systems om optimale aanbiedingen te kunnen doen

New York en Amsterdam, 9 oktober 2001 - DataDistilleries, marktleider op het gebied van open analytische Customer Relationship Management (aCRM) oplossingen voor B2C-bedrijven, kondigt vandaag haar ondersteuning aan van Siebel 7, de zevende versie van Siebel eBusiness Applicaties van Siebel Systems, Inc. (Nasdaq: SEBL), 's werelds grootste leverancier van eBusiness softwaretoepassingen. DataDistilleries zal de integratie van haar aCRM software, DD Series, met Siebel 7 binnen drie maanden realiseren. Bedrijven krijgen hiermee complete eBusiness oplossingen aangereikt, waarmee ze hun aanbiedingen aan klanten kunnen optimaliseren en een meetbaar Return On Investment (ROI) kunnen realiseren.

DataDistilleries is een Premier Software Partner van Siebel Systems, Inc. De integratie van DDseries met Siebel 7 vergroot het vermogen van de marketeer om, zowel inbound als outbound, persoonlijke aanbiedingen te doen. De meetbare oplossing voor ondernemingen bepaalt de meest lucratieve doelen, de meest effectieve kanalen en de beste aanbiedingen door nauwkeurige klantenkennis die 'up-to-the-minute' is.

Rob Baldock, CEO van DataDistilleries, voegt hieraan toe: "De integratie van klantgegevens via de meerdere kanalen die Siebel 7 biedt, zorgt ervoor dat er door het gehele bedrijf een eenduidige visie op de klant is. Door de software van DataDistilleries te gebruiken in combinatie met Siebel 7 kunnen bedrijven hun klanten op het contactmoment een gepersonaliseerd en aantrekkelijk aanbod doen."

"Door de integratie van DDseries van DataDistilleries met Siebel 7 worden gegevens omgezet in winstopleverende kennis", aldus dr. Steve Garnett, vice-president en general manager van Alliances voor Siebel Systems. "Door de geïntegreerde oplossing zijn de klantgegevens overal in het bedrijf beschikbaar zodat er sterkere en winstgevender relaties kunnen worden opgebouwd.

##

Over DataDistilleries
DataDistilleries is marktleider op het gebied van open analytische CRM-oplossingen. Hiermee kunnen bedrijven in de B2C-markt hun klantrelaties beter begrijpen, opbouwen en managen, en daardoor de waarde van deze relaties vergroten. Met de software van DataDistilleries kunnen organisaties klantgegevens vanuit de gehele organisatie analyseren, om zo actuele klantprofielen te genereren. Deze profielen worden ingezet om via zowel traditionele als elektronische kanalen klantrelaties in real time te optimaliseren. De software kan worden geïntegreerd met alle beschikbare sales en marketing software. DataDistilleries heeft partnerovereenkomsten gesloten met marktleiders op het gebied van CRM en
e-business, zoals Siebel Systems, BroadVision en Accenture. Tot DataDistilleries' klantenkring behoren toonaangevende organisaties zoals Postbank (ING Groep), Spaarbeleg (Aegon), Libertel-Vodafone, ABN AMRO en CenterParcs. Website: www.datadistilleries.com.

Over Siebel Systems
Siebel Systems, Inc. (Nasdaq: SEBL), is 's werelds belangrijkste leverancier van eBusiness softwaretoepassingen. Siebel Systems levert een geïntegreerd pakket van eBusiness softwaretoepassingen waarmee multichannel sales, marketing en klantenservicesystemen kunnen worden ingezet op het web en kunnen worden gebruikt door callcenters, vertegenwoordigers, wederverkopers, retailers en dealernetwerken. De sales- en servicefaciliteiten van Siebel Systems zijn in meer dan 37 landen te vinden. Meer informatie kunt u verkrijgen op de website van Siebel Systems: www.siebel.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Paul Kok Consultants:
Margreet Sandee, tel. +31 346 217 117 of e-mail:
(margreetsandee@pkc.nl)

Mendie de Bock, tel. +31 346 217 117 of e-mail:
(mendiedebock@pkc.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie