Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gregor van der Mark Commercieel Directeur bij Pridis

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Gregor van der Mark Commercieel Directeur bij Pridis

Vianen, 9 oktober 2001 Gregor van der Mark (36) is bij Pridis in Vianen benoemd tot Commercieel Directeur. Van der Mark is in deze functie verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Pridis in Europa, waaronder Nederland.

Van der Mark is afkomstig van Interxion, waar hij werkzaam was als Channel Sales Manager voor de afdeling Channel Marketing. Daarvoor was hij werkzaam bij Route66 Geographic Information Software in Engeland waar hij het distributie netwerk heeft opgezet en uitgerold.

"Bij Pridis krijg ik wederom te maken met de combinatie van telecom en distributie. Daar liggen mijn 'roots'. Vandaar dat ik daar weer graag naartoe terugkeer. Daarnaast trekt het business model van Pridis mij aan. Zaken doen met de distributeurs die op hun beurt in contact staan met de dealers." Op de vraag wat Van der Mark bij Pridis wil bereiken, antwoordt hij: "Binnen nu en twee jaar moet het Pridis productportfolio voor 80% vertegenwoordigd zijn binnen de Europese markt. Gezien ons product - communicatie management software - en de kwaliteit daarvan, moet dat haalbaar zijn."

+++
Pridis
Pridis is opgericht in 1994 en doet onderzoek naar en houdt zich continue bezig met de ontwikkeling van communicatie management software (spraak gerelateerd). De oplossingen die Pridis levert aan een breed distributiekanaal in Europa is compatible met ieder merk switch. De oplossingen die Pridis biedt zijn zowel voor PC-bedieningssystemen als voor workflow-scripting. Pridis heeft uitgebreide trainingsfaciliteiten voor haar distributeurs en hun dealers. Een eigen servicedesk zorgt ervoor dat Pridis altijd te bereiken is voor vragen vanuit de Europese markt waar het Pridis producten betreft.

Een digitale foto is op te vragen bij José Baas

Voor meer informatie:
José Baas
Pridis
Tel: +31 (0)347 88112
email: (jbaas@pridis.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie