Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Van dinsdagmorgen 9 oktober 2001
08:45 dinsdag 9 oktober 2001

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 11 oktober 16.30 uur.
0592 361294 of 06 - 53 23 80 59

Exloo, alcomobilist
Gisteravond reed een 37-jarige man uit Ter Apel in zijn personenauto over de Hoofdstraat. In een knik in de weg ter hoogte van de Schapendrift reed hij rechtdoor. De bestuurder werd gecontroleerd waarna een alcoholpromillage kwam vast te staan van 2,1. De man is niet in het bezit van een rijbewijs en is al veel vaker aangehouden voor het rijden onder invloed.

Emmen, diefstal uit auto
Een 21-jarige man uit Nieuw-Buinen parkeerde gistermorgen zijn auto op de parkeerplaats van zijn werkgever aan de Abel Tasmanstraat. Toen hij gistermiddag wilde wegrijden ontdekte hij dat de auto was opengebroken en zijn radio en 27-mc-bakje was weggenomen. Schadebedrag onbekend.

Vries, diefstal uit auto
Een 43-jarige man uit Zuidlaren ontdekte gisteravond dat zijn auto was opengebroken. Die had hij geparkeerd aan de Nieuwe Rijksweg. Een raam van de auto was ingeslagen en de radio weggenomen.

Assen, diefstal uit auto
Werd uit de auto van een 31-jarige vrouw uit Zuidlaren 25 cds weggenomen. De auto stond aan de Paul Krugerstraat. Een raam werd ingeslagen.

Assen, brandstichting auto
Werd vannacht een auto brandend aangetroffen aan de Dreslanden. De hond van een buurtbewoner sloeg aan waarna deze buurtbewoner de brandende auto ontdekte. De politie gaat uit van brandstichting gezien de aangetroffen sporen. De brandweer bluste de brand. De auto kan als verloren worden beschouwd. Schadebedrag onbekend.

Annen, diefstal tankstation
Werd vannacht ingebroken in de kiosk van een tankstation aan de Anlooerweg. Met een steen werd een raam ingegooid waarna rookwaar werd weggenomen. Schadebedrag onbekend.

Gieten, man valt door dak
Tijdens sloopwerkzaamheden viel een man aan de Bonnen in Gieten door het dak van een kippenschuur. Hij kwam op de vloer en op een stapel sloophout terecht. De man werd met onbekend letsel overgebracht naar het WZA.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie