Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 09-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 9-10-2001
Mediaberichten 9 oktober / (10.45 uur)

HELDEN Auto inbeslaggenomen bij verkeerscontrole

HELDEN De auto van een 33-jarige man uit Swalmen is maandagavond door de politie in beslaggenomen nadat de man de maximale snelheidslimiet meerdere keren ruim overschreed.

De politie zag de man met hoge snelheid over de Middenpeelweg richting Helden rijden. De snelheid van de auto liep op tot 170 km per uur. In Kessel kon de politie de man een stopteken geven. Na overleg met de officier van Justitie werd het rijbewijs van de man ingevorderd en is de auto inbeslaggenomen.

TEGELEN Dronken bromfietser

TEGELEN Bij een verkeerscontrole heeft de politie maandagavond op de Venloseweg in Tegelen een 22-jarige bromfietser uit Steyl gecontroleerd op alcoholgebruik. De man kreeg nadat de uitslag van de test bekend was een rijverbod van 5 uur. Omdat de man reeds eerder bekeurd was voor het rijden onder invloed, het rijden zonder verzekering en zonder bromfietscertificaat deed hij vrijwillig afstand van zijn bromfiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie