Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Een uur bestuur bij streekomroep MerweRadio

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Een uur bestuur

SLIEDRECHT - Het politiek-informatieve programma 'Een uur bestuur', editie Hardinxveld-Giessendam, is woensdag 10 oktober tussen 20.00-21.00 uur te beluisteren op de streekomroep MerweRadio.

Aan de orde komt onder meer het project Versterking Brandweer, de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart volgend jaar, het functioneren van de jeugdgemeenteraad, de komst van een nieuwe supermarkt en de jaarwisseling 2001 / 2002. Presentatie en samenstelling: Peter Donk. Dit programma wordt woensdag 24 oktober op dezelfde tijd herhaald. Voor het programma Een Uur bestuur, dat uitzendt in edities Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Graafstroom zijn met spoed nieuwe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie