Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld R'dam voor rector st. Montfoort College

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor rector st. Montfoort College

De heer J.H. Blom heeft woensdag 10 oktober de Eramusspeld uitgereikt gekregen vanwege zijn jarenlange inzet voor leerlingen en personeelsleden van het Sint Montfoort College in Rotterdam Zuid. De Erasmusspeld is uitgereikt door onderwijswethouder Els Kuijper.

Meneer Blom is in 1964 begonnen als docent bij het Sint Montfort College, tien jaar later werd hij conrector van de havo en sinds 1985 is hij rector van de school. Hij is sociaal zeer betrokken bij de school. De rector staat klaar voor iedereen en zoekt altijd naar oplossingen voor problemen ook als ze niet strikt over onderwijs gaan De school is veranderd in de loop der jaren en bestaat momenteel uit vele allochtone leerlingen uit alle lagen van de bevolking. Rector zijn is volgens hem `een leuke 24 uurs baan'. Gelijke kansen voor alle leerlingen en het beste uit de leerling halen staan voor rector Blom voorop.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie