Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie bezwaar en beroep gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Commissie bezwaar en beroep Op woensdag 10 oktober 2001 vindt een vergadering plaats van de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften. De volgende bezwaarschriften komen aan de orde:

19.30 uur bezwaar tegen verkeersmaatregelen Kleyn Proffijtlaan; 20.00 uur bezwaar tegen de weigering bestuursdwang uit te oefenen tegen de eigenaar van het perceel Oranjelaan 5; 20.30 uur bezwaar tegen een bouwvergunning voor de oprichting van onder meer dakkapelen op het perceel Zoutkeetlaan 2, 4, 6; 21.00 uur bezwaar tegen de weigering van een bouwvergunning voor de oprichting/vernieuwing van een stal aan de Haarlemmerstraatweg

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: mw. mr. M. van den Hoogen of de heer mr. P. de Groot, telefoon (071) 51 91 781 of 784.

Welstandscommissie
De vergaderingen van de welstandscommissie zijn openbaar. De eerstvolgende zitting is op 9 oktober vanaf 12.00 uur (tot ongeveer 13.30 uur) in de Burgerzaal van het gemeentehuis. De volgende plannen worden beoordeeld:

· Greet Koemanplein 8 - uitbouw voorzijde woonhuis
· Rijnsburgerweg 76 - plaatsen dakkapellen
· Piet Heinlaan 30 - uitbouw woonhuis
· Jac P Thijsselaan - plaatsing berging
· Ida Gerhardtlaan 2 - uitbouw voor en achter.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer R. Bos van de afdeling Bouwen en Wonen, telefoon (071) 51 91 762.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie