Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente laat aanstaande studenten kennis maken met Breda

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

10-10-2001

Steek je licht op in Breda

Klik voor vergroting

Gemeente stimuleert aanstaande studenten kennis te maken met Breda.

Op zaterdag 10 november kunnen aankomende studenten kennismaken met de stad Breda onder het mom Steek je licht op in Breda. Dit gebeurt met een gratis stadswandeling onder leiding van studenten die al in Breda studeren. De gemeente Breda heeft met de Hogeschool Brabant en de NHTV internationale hogeschool Breda de kennismakingsactie Steek je licht op in Breda georganiseerd om meer studenten aan te trekken in de komende jaren. En hoe kan je nu beter kennismaken met een gezellige studentenstad dan met een wandeling langs alle interessante plekjes voor studenten, zoals de binnenstad met zijn vele uitgaansmogelijkheden. Ook het Begijnhof, het Spanjaardsgat en park Valkenberg staan op de lijst.

Op de landelijke Studie Beurs 2001 op 11, 12 en 13 oktober in Utrecht worden de eerste uitnodigingen voor de rondleiding uitgereikt. Aanstaande studenten kunnen zich opgeven via een elektronisch formulier.

Op 10 november brengen de studenten, voordat ze aan de wandeling beginnen, eerst een bezoek aan de open dag van de Hogeschool Brabant en/of de NHTV internationale hogeschool Breda. Op die zaterdag verzorgen studenten van beide hogescholen de rondleidingen om 12.00, 14.00 en 15.00 uur. Gestart wordt vanaf de VVV aan de Willemstraat 17-19.

Breda, 10 oktober 2001

Zie ook: Studeren in Breda

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie