Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SDu Uitgevers presenteren Nieuw Tijdschrift Provincies.nl

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Bron: Sdu Uitgevers
Zoek soortgelijke berichten
Sdu Uitgevers

Nieuw Tijdschrift Provincies.nl

Op donderdag 27 september is tijdens de jaarconferentie van het Interprovinciaal Overleg IPO) het eerste nummer van het tijdschrift Provincies.nl gepresenteerd. Dit maandelijks verschijnende tijdschrift wordt uitgegeven door Sdu Uitgevers in samenwerking met het IPO en richt zich vooral op de Eerste en Tweede Kamer, de regering en de top van alle departementen. Daarnaast wordt het blad gestuurd naar functionarissen van maatschappelijke organisaties en lokale overheden. De oplage bedraagt 6.000 exemplaren per nummer. Het tijdschrift heeft een zeer gevarieerde redactionele formule en is journalistiek van aard. Ook wordt aan de vormgeving veel aandacht gegeven. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie