Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marechaussee neemt deel aan controle haven Vlissingen

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


Marechaussee neemt deel aan controle haven Vlissingen

10-10-2001

Personeel van het district Zuid Holland/Zeeland van de Koninklijke Marechaussee heeft gisteren (9 oktober) deelgenomen aan een grote controle in het havengebied van Vlissingen. In totaal werden 170 vrachtwagens gecontroleerd op rijtijden, technische mankementen, milieu- en alcoholwetgeving. Bij de controle werden 25 processen-verbaal opgemaakt, in twee gevallen werd een rijverbod opgelegd.

De controle werd uitgevoerd door het zogenoemde samenwerkingsverband Zeeland. Hierin werken de politie Zeeland, district Walcheren, de Koninklijke Marechaussee district Zuid-Holland/Zeeland, het Korps Landelijke Politiediensten unit Zeeuwse stromen en units transport- en milieucontrole en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie