Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Politie Over-Betuwe

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Rivierenland
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag, 10 oktober 2001
Gewond na verkeersongeval
ELST - Bij een verkeersongeval op 10 oktober rond 07.30 uur op de Sillestraat in Elst, is een man uit Bemmel (leeftijd niet bekend) gewond geraakt aan het hoofd. Hij reed op een snorfiets en werd aangereden door een auto die werd bestuurd door een 37-jarige man uit Arnhem. De man verklaarde de snorfietser over het hoofd te hebben gezien. De man uit Bemmel is overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.
Opnieuw parkeerbonnen
ZEVENAAR - Bij een parkeercontrole in het centrum van Zevenaar in de middag van 9 oktober zijn er 47 bekeuringen uitgedeeld. Verreweg de meeste bonnen (35) hadden betrekking op het niet gebruiken van de parkeerschijf.
Verkeersongeval: twee gewonden
ZEVENAAR - Naar aanleiding van een verkeersongeval op de Beekseweg in Babberich op 9 oktober rond 20.40 uur, zijn twee personen met nekklachten naar het Streekziekenhuis Zevenaar gebracht. Een 46-jarige man uit Lobith reed in zijn voertuig over de Ravenstraat en verleende kennelijk geen voorrang aan een auto die werd bestuurd door een 26-jarige man uit Lobith. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.
Bromfietscontrole: 23 bekeuringen
ELST - Op 9 oktober werd tussen 06.30 uur en 09.30 uur een bromfietscontrole gehouden op de Rijksweg Noord te Elst. Er werden 23 bekeuringen uitgedeeld.

-Drie bekeuringen voor het negeren van het roodlicht bij de spoorwegovergang

-Een bekeuring voor het niet dragen van de helm
-Zes keer wegens het rijden op een brommer met een te groot vermogen

-Vijf bekeuringen voor het niet kunnen overleggen van een bromfietscerticicaat

-Een bekeuring wegens een gladde achterband
-Een bekeuring voor het niet hebben van een gele plaat
-Vijf bekeuringen voor het rijden zonder verzekering
-Een bekeuring voor mankementen aan de rem. Verder werd een man uit Arnhem (leeftijd niet bekend) aangehouden die op een bromfiets reed met een gestolen verzekeringsplaatje op de bromfiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie