Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 10-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 0320-211215

Aanrijding
SWIFTERBANT Dinsdagavond kreeg de politie een melding van een aanrijding op de A6. De agenten troffen daar een auto van een 21-jarige vrouw uit Wolvega tegen het middenvangrail aan en een andere auto van een 48-jarige man uit Norg verderop ter hoogte van de Ketelbrug. Vermoedelijk zijn beide autos tegen elkaar gebotst. De oorzaak is nog onduidelijk. De bestuurster is met een hersenschudding per GGD-ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lading verloren
BIDDINGHUIZEN Dinsdagmiddag lag ongeveer 30 ton aardappelen op het fietspad en in de sloot van de Swifterweg. Een trekker met oplegger was in de berm geraakt. De 52-jarige bestuurder (uit Ermelo) kwam met de schik vrij. Volgens de verklaring had de oplegger de berm geraakt, was de lading gaan schuiven en raakte het voertuig van de weg af. De provincie zette de weg af en een kraanbesdrijf zorgde voor de berging van het voertuig. Ook de aardappels zijn geruimd en overgeladen in een ander voertuig. Om half 6 werd de weg weer vrij gegeven voor het verkeer. De politie stelde een technisch onderzoek in.

Aanhoudingen voor winkeldiefstal
EMMELOORD De politie hield dinsdagmiddag drie jongens (19, 15 en 17 jaar uit Ommen) voor winkeldiefstal in een winkel op de Noordzijde aan. Dankzij een oplettende getuige hield het personeel de drie jongens aan voor diefstal van een 15-tal tubes tandpasta. Voordat de politie ter plaatse was, ging een van de jongens de 17-jarige er vandoor. Agenten hielden hem later op de Lange Nering aan. De drie verdachten zijn op het politiebureau gehoord en heengezonden. De tandpasta is niet meer teruggevonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie