Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek RFvO aard/omvang klachten zorg Utrechtse Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 10-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Federatie van Ouderverenigingen

Utrecht: klachtrecht

De RFvO deed onderzoek naar de aard en omvang van de klachten van ouders/verwanten over de zorg in de regio Utrechtse Heuvelrug. De RFvO Utrechtse Heuvelrug heeft vervolgens bij alle 10 zorginstellingen in de Utrechtse Heuvelrug het reglement van de Klachtencommissie opgevraagd.
Deze reglementen zijn door de afdeling Juridische dienstverlening van de Federatie van Ouderverenigingen op vier punten doorgelicht: ingebouwde drempels, onafhankelijkheid, vermelding jaarlijkse verslaglegging aan Inspectie en op klacht afhandeling BOPZ. Bij zeven van de tien regelingen zijn extra drempels voor de klager ingebouwd en in acht van de tien gevallen ontbreekt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie