Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wageningen start ontwerpateliers rond actuele vraagstukken

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Wageningen Universiteit
Zoek soortgelijke berichten
Wageningen Universiteit

Persbericht Wageningen UR

11 oktober 2001, nr. 066

Wageningen start ontwerpateliers rond actuele vraagstukken

De Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Researchcentrum heeft 200.000 gulden beschikbaar gesteld voor twee ontwerpateliers waarin maatschappelijke organisaties zich gedurende korte tijd samen met onderzoekers kunnen buigen over actuele vraagstukken. Het publiek op de slotbijeenkomst van de Taskforce `Waardevolle landbouw', die donderdag 11 oktober in Wageningen is gehouden, heeft voor deze `brainstormateliers' thema's geselecteerd. Vier onderwerpen eindigden vrijwel gelijk bij de publiekelijke stemming: Ontwerp van een maatschappelijk geaccepteerde aanpak voor MKZ-uitbraken, ongelijke welvaartsverdeling in mondiaal perspectief, bedrijfsopzet van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie