Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA wil meer ontwikkelingsvrijheid voor ziekenhuizen

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Ziekenhuizen moeten meer ontwikkelingsvrijheid krijgen

De ziekenhuizen moeten worden ontketend, dat wil zeggen meer ontwikkelingsvrijheid krijgen door de wet- en regelgeving en de bureaucratie rondom te verminderen, dat vindt Tweede Kamerlid Siem Buijs. "Ziekenhuizen moeten meer dan nu het geval is als gewone bedrijven worden gezien."

Ziekenhuizen, ziekenhuisdirecteuren en - personeel, artsen en verpleegkundigen, moeten meer op hun prestaties worden beoordeeld. "Het loon van een ziekenhuisdirecteur moet niet, zoals voorgesteld door onderzoeksbureau Hay Management, afhankelijk zijn of worden van de omzet of het aantal personeelsleden van een ziekenhuis. Factoren als terugdringing van het ziekteverzuim onder het personeel en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie