Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Brinkhorst naar Zuid-Afrika en Namibië

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Minister Brinkhorst naar Zuid-Afrika en Namibië

11 oktober 2001 - Minister Brinkhorst zal van 13 oktober tot en met 21 oktober een werkbezoek brengen aan Zuid-Afrika en Namibië.

In Namibië zal minister Brinkhorst ontmoetingen hebben met de minister van Landbouw, Water en Rurale ontwikkeling, met de minister van Landkwesties en de minister van Visserij. Daarnaast spreekt hij met een aantal Europese vertegenwoordigers in Namibië.

In Zuid-Afrika voert de minister gesprekken met zijn collega van Landbouw en Landzaken, die van Transport en die van Visserij. Daarnaast bezoekt hij de Fresh Fruit and Vegetable Market in Johannesburg, de grootste groothandelsmarkt van Zuid-Afrika. In Brits opent de minister het nieuwe laboratorium van de Koninklijke Van Zanten. In Pretoria houdt minister Brinkhorst een inleiding op het Traceability Symposium. De minister brengt verder een bezoek aan een aantal lokale boeren in Hammanskraal.

Op vrijdag 19 oktober ondertekenen minister Brinkhorst en minister Didiza van Landbouw en Landzaken een aantal afspraken op veterinair en fytosanitair terrein.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie