Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekostig je Smart met reclamerijden

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Bekostig je Smart met reclamerijden

(11 oktober 2001)

Hij valt op. Hij is klein, maar comfortabel. Handig in de stad, maar rijdt net zo lekker op de snelweg. Je kan hem in alle mogelijke kleursamenstellingen krijgen. De Smart... Maar je vindt hem net wat te duur. Je wilt als bedrijf meer naamsbekendheid, maar wel op een unieke manier en zonder dat daar torenhoge kosten aan verbonden zijn. Oplossing: Smart-Vertising.

SMART-Vertising biedt de mogelijkheden om een reclameboodschap zichtbaar midden in het straatbeeld te plaatsen. Op een SMART. Dit tegen kosten die duidelijk lager uitvallen als die van bijv. een billboard. Naast het feit dat deze natuurlijk op een plek stilstaat en een advertentie op een SMART altijd weer op andere locaties aanwezig is. Een smart staat regelmatig in de file, op het station, voor de schouwburg, bij de supermarkt en gewoon overal dus.

Als bedrijf wil je naamsbekendheid. Er zijn legio mogelijkheden voor het maken van reclame. Een daarvan is het bestickeren van alle bedrijfswagens. Niet elke werknemer is daarvan gecharmeerd en die auto's bestrijken vaak maar een beperkt gebied. Daarnaast is het natuurlijk niet smart om een heel wagenpark met reclame dagelijks voor de deur te hebben geparkeerd staan. Het kan nu ook anders. Smart-Vertising heeft door heel Nederland en Duitsland Smarts paraat staan om met reclame te gaan rijden. Zo is het mogelijk om lokaal, regionaal of zelfs landelijke campagnes op te zetten wel dan niet in combinatie met radio of TV spotjes.

SMART-Vertising werkt met een groot aantal particuliere SMART-bestuurders. Voor deze privérijder heeft de reclame op zijn Smart ook voordelen. Als men gemiddeld 25.000 kilometer per jaar rijdt, kan hij of zij rekenen op een vergoeding met een maximum van 125 euro per maand. Wie met reclame op zijn Smart rondrijdt, krijgt een lidmaatschap van de Smart-Club Nederland van een jaar en kan ook nog eens bodypanelpunten sparen. Iedere maand dat men bestickering op zijn auto heeft, krijgt hij/zij een bodypanelpuntje. Bij 36 punten kan men dan een nieuwe bodypanelsetje of voor 450 Euro aan assesoires aanschaffen bij de smart-dealer.

Het mes snijdt aan twee kanten. Bedrijven kunnen zichzelf op een unieke manier adverteren en privérijders hebben en uniek karretje tegen een lagere prijs.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website van Smart- Vertising bezoeken. www.smart-vertising.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie