Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tacis-programma voor grensoverschrijdende samenwerking

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten
European Commission

ECA/01/28
Luxembourg, 09.10.2001

Persbericht van de Europese Rekenkamer betreffende speciaal verslag nr. 11/2001 over het Tacis-programma voor grensoverschrijdende samenwerking
(1)

De Rekenkamer heeft in de tweede helft van 2000 een controle verricht op het functioneren van het Tacis-programma voor grensoverschrijdende samenwerking in de periode 1996-2000.

Het Tacis-programma voor grensoverschrijdende samenwerking (GOS) werd in 1996 opgezet om het verschil in levensstandaard tussen de westelijke grensregio's van Wit-Rusland, Moldavië, Rusland en Oekraïne en die in de buurlanden te helpen reduceren. Er wordt mee gepoogd, de samenwerking tussen regionale autoriteiten aan weerszijden van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie