Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Ede

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Inspraak beleidsvoornemen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 11 oktober 2001 t/m 7 november 2001 het volgende beleidsvoornemen ter inzage ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Ede-Centrum, 'omgeving Zonneberg'.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat gelegen is in het Park de Hooge Vlucht in de omgeving van villa Zonneberg, Oude Arnhemseweg 2 in Ede.
Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch-juridische regeling voor de parkeervoorziening bij villa Zonneberg zoals opgenomen in het inrichtingsplan.

Het bovengenoemde beleidsvoornemen ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Belanghebbenden worden gedurende de periode van 11 oktober 2001 t/m 7 november 2001 in de gelegenheid gesteld om op het plan te reageren:
* een schriftelijke inspraakreactie kan worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, Postbus 9024, 6710 HM EDE

* een mondelinge reactie m.b.t. het bovengenoemde plan kan worden gegeven na afspraak met mevrouw K. Reijstee, tel. (0318) 68 03 46 van de afdeling Ontwikkeling Stedelijk gebied van de gemeente Ede.

Van de schriftelijke en mondelinge reacties wordt een verslag gemaakt.


---

Ede, 11 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie