Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP verwelkomt business partners voor netaction

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten
Hewlett-Packard


HP VERWELKOMT BUSINESS PARTNERS VOOR NETACTION

Amstelveen, 11 oktober 2001 Onlangs tekenden Twinsoft en Finalist IT Group officieel een partnerovereenkomst met Hewlett-Packard. Als business partners zullen zij zich richten op toepassing van de HP Netaction-softwaresuite. Basis van de Netaction-ontwikkelomgeving is de software van Bluestone, het bedrijf dat Hewlett-Packard begin van dit jaar heeft overgenomen. De Bluestone-software is onder meer geschikt voor het bouwen van transactiegebonden systemen die volcontinu in gebruik zijn, zoals e-commercesites.

Inmiddels blijkt dat steeds meer ISVs (Independant Software Vendors) en system integrators besluiten om met Netaction-producten te werken. De Netaction-producten helpen gebruikers bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie