Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie conceptbegroting 2002 gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Presentatie conceptbegroting 2002

Woensdagmorgen 10 oktober 2001, 9.00 uur, presenteert wethouder Rogier van der Sande (Financiën) de conceptbegroting 2002. De conceptbegroting wordt medio november definitief vastgesteld door de gemeenteraad.
Plaats van handeling: B&W kamer stadhuis Leiden. De conceptbegroting is vanaf 8.00 beschikbaar voor de pers.

De conceptbegroting voor 2002 is door het college van B&W uitgewerkt binnen de financiële kaders die de gemeenteraad in juli bij de behandeling van de perspectiefnota heeft vastgesteld. Door budgetdiscipline en realistisch begroten komt het financiële beheer van de gemeente steeds beter op orde. In zijn toelichting zal de wethouder ingaan op de wijze waarop de budgetcyclus -bij het totstandkomen van de conceptbegroting- is verlopen. Daarnaast zal hij ingaan op het effect voor de begroting van de gemeente Leiden van de rijksbegroting 2002 (Miljoenennota) en de onzekere economische vooruitzichten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie