Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onduidelijkheid opzegtermijnen bedreiging vrije energiemarkt

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

11-10-2001
Onduidelijkheid opzegtermijnen grote bedreiging vrije energiemarkt

MKB-Nederland, LTO-Nederland, Energiebedrijf.com, EnergyXS en EnergyMatch eisen van de Dienst Uitvoering en Toezicht Energie (DTe) duidelijkheid aangaande de geldigheid en duur van opzegtermijnen van bestaande leveringscontracten tussen energieverbruikers en de traditionele nutsbedrijven. De partijen vinden de huidige onduidelijkheid rond opzegtermijnen van bestaande leveringscontracten en stilzwijgende verlenging van contracten niet acceptabel, daar dit zeer belemmerend werkt in de voortgang naar een volledig vrije energiemarkt. De DTe dient naar mening van partijen een bindende aanwijzing te geven aan bestaande energiebedrijven, zodat energieverbruikers het leveringscontract kunnen opzeggen met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie