Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Bestuurder zoek na aanrijding
9-10-2001. Zondagochtend rond 08.00 uur raakte een 20-jarige vrouw gewond bij een eenzijdig ongeval op de Noordzeeweg. Zij zat als passagier in een auto die ter hoogte van een olieoverslag bedrijf uit de bocht vloog. Een tweede inzittende bleef ongedeerd. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurdervan de auto is spoorloos. Beide inzittenden verklaarden de bestuurder niet te kennen. Door getuigen is gezien dat er een derde persoon, de vermoedelijke bestuurder in de auto zat. Het is niet duidelijk of dit een man of een vrouw was. De politie onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar nog meer getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer (020) 559 36 60. Agenten redden man
9-10-2001. Zondagmiddag rond 17.15 uur werd een 65-jarige man onwel in een woning aan de Waddenweg. Ter plaatse gekomen agenten bedachten zich niet en begonnen direct te reanimeren. Deze handelingen waren levensreddend. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en is opgenomen op de intensive care.


---

Steekpartij in de Leidsestraat
9-10-2001. In de nacht van zaterdag op zondag trof de politie in de Leidsestraat een 24-jarige man aan die in het bovenlichaam was gestoken. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en is opgenomen. Wat er is voorgevallen, is nog onduidelijk. Volgens het slachtoffer werd hij zonder aanleiding neergestoken door een negroïde man. Mogelijk ging hier een woordenwisseling aan vooraf. De verdachte zou ongeveer 1.70 à 1.80 meter lang zijn en rasta-haar hebben. De recherche onderzoekt de zaak. Getuigen van dit voorval wordt verzocht zich te melden via het telefoonnummer: (020) 559 23 21 Brandstichting buurthuis
9-10-2001. Zondagavond rukte de brandweer uit voor een brand in een buurthuis aan de Elisabeth Boddaertstraat. De brand ontstond in een afvalbak en kon snel worden geblust. De schade bleef beperkt. De politie heeft inmiddels drie arrestaties verricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie