Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viewlocity introduceert TradeSync* 3.0 voor SCEM

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Viewlocity introduceert TradeSync* 3.0 voor SCEM

Levert mondiaal toegevoegde waarde door uitgebreide taalselectie en gezamenlijke orderafhandeling voor omvangrijke supply chains

Amsterdam, 11 oktober 2001 -- Viewlocity heeft vandaag de beschikbaarheid bekend gemaakt van de TradeSync 3.0 Supply Chain Event Management (SCEM) suite. De bestaande robuuste functionaliteit op het gebied van integratie, monitoring en alerting wordt reeds wereldwijd door klanten van Viewlocity gebruikt. De toevoeging van samenwerkende oplossingen voor uitzonderingssituaties, betekent dat bedrijven nu een krachtig instrument in handen krijgen om verstoringen in hun (extended) supply chains snel te traceren en op te lossen.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie