Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: Almere

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 11-10-2001 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding brommer en fietser
ALMERE Woensdagmiddag heeft zich op de Haagbeukweg een aanrijding voorgedaan tussen een brommer en een fietser. De 13-jarige fietser uit Almere heeft waarschijnlijk geen voorrang verleend aan een 16-jarige bromfietser uit Almere. De fietser is met verwondingen aan zijn been per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De bromfietser bleef ongedeerd.

Wandelaar aangereden door bromfietser
ALMERE Een 31-jarige man uit Almere is woensdagavond op de Pythonstraat aangereden door een bromfietser. Hij raakte bewusteloos en is overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De bromfietser is, zonder zich te bekommeren over het slachtoffer, doorgereden.

Niet willen betalen voor taxi
ALMERE Woensdagnacht is aan de Venlostraat een 25-jarige Almeerder aangehouden. Hij had een taxirit gemaakt, maar wilde niet betalen. Omdat hij zijn naam niet aan de agenten wilde geven, is hij aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie