Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietspad langs Dedemsweg te Dalfsen officieel geopend

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Dalfsen

11-10-2001

FIETSPAD LANGS DEDEMSWEG IS OPEN

DALFSEN - Het fietspad langs de Dedemsweg is officieel open. Wethouder Ophoff en wethouder Veldhuis verrichtten de officiële openingshandeling. Samen met Daniële Bolmer, Robert Land, Frank Ritsema en Roel Mulder, leerlingen van het Agnietencollege uit Nieuwleusen, plaatsten zij een picknickbank op de picknickplaats langs de route. Dit onder toeziend oog van een grote groep genodigden.

Het fietspad vormt een belangrijke schakel in de verbinding tussen de kernen Nieuwleusen en Dalfsen. Daniëlle, Robert, Frank en Roel, allemaal woonachtig in Dalfsen, hielpen een handje bij de opening, omdat zij dagelijks gebruik maken van het fietspad om naar school te gaan in Nieuwleusen.
Een aantal medewerkers van Union sloot zich woendagmiddag spontaan aan bij de genodigden en fietsten mee naar de picknickplaats, voorzien van pamfletten met de tekst 'Houdt Union in het zadel'. De medewerkers grepen de opening van het fietspad aan om nogmaals aandacht te vragen voor de dreigende sluiting van de Nieuwleusense fietsenfabriek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie