Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TU Eindhoven opent Expertisecentrum voor NanoMaterialen cNM

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven


10 oktober 2001

Bundeling van wetenschap en technologie
TU Eindhoven opent Expertisecentrum voor NanoMaterialen cNM De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is deze week gestart met het expertisecentrum voor NanoMaterialen cNM. Binnen dit centrum zijn alle onderwijs- en onderzoekactiviteiten op het gebied van nanowetenschap en -technologie gebundeld. Bij de TU/e zijn zo'n tweehonderd mensen bezig met onderwijs en onderzoek in de nanowereld, één van de veelbelovende vakgebieden voor de toekomst. Nanowetenschap wordt aan de Eindhovense universiteit omschreven als het 'construeren, manipuleren, implementeren en exploiteren van functionele structuren met tenminste één karakteristieke dimensie in de orde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie