Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IAnywhere Solutions breidt m-businessplatform uit

Datum nieuwsfeit: 11-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

iAnywhere Solutions breidt m-businessplatform uit met

draadloze 'always available' PIM- en e-mail

Maarssen, 11 oktober 2001 - De Sybase-dochter iAnywhere Solutions, gespecialiseerd in mobiele en draadloze oplossingen, heeft haar platform voor m-business uitgebreid met iAnywhere Mobile Mail. Daarmee kunnen gebruikers vanaf mobiele apparatuur via het centrale bedrijfssysteem e-mail verzenden en ontvangen en hebben ze toegang tot hun actuele persoonlijke informatie (PIM), zoals agenda, contacten en actielijst. Mobile Mail voldoet volledig aan het 'always available' datasynchronisatieconcept dat het hele iAnywhere m-businessplatform kenmerkt.

Deze uitbreiding maakt van m-business platform van iAnywhere Solutions een complete
'one-stop-shopping' oplossing voor alle mobiele bedrijfstoepassingen, inclusief Sales Force Automation (SFA), informatievoorziening van de buitendienstmedewerkers en Customer Relationship Management (CRM).

Mobile Mail draait op alle 'handheld' apparatuur met de besturingssystemen Palm, Windows CE, Pocket PC of EPOC en kan worden gebruikt met alle IMAP4 of POP3 compatibele systemen voor e-mail en Personal Information Management (PIM), waaronder Lotus Notes, Microsoft Exchange en Novell GroupWise.

Het 'always available'-concept houdt in dat er op de 'handheld' apparatuur altijd met de meest actuele informatie kan worden doorgewerkt, óók als er tijdelijk geen contact mogelijk is met het (draadloze of bekabelde) netwerk. Zodra het contact is hersteld, synschroniseert Mobile Mail de gegevens in de mobiele apparatuur en in de centrale server over en weer, en worden nieuwe e-mailberichten via de server verzonden. Daarbij worden uitsluitend de wijzigingen uitgewisseld, wat leidt tot efficiënte en dus goedkope communicatie.

De gebruikers van Mobile Mail kunnen de te synchroniseren informatie met geavanceerde maar eenvoudig in te stellen filters vérgaand op de individuele wensen toesnijden. De beheertools van Mobile Mail bieden de mogelijkheid systemen te creëren voor een nagenoeg onbeperkt aantal individuele gebruikers, met uitgebreide mogelijkheden voor betrouwbare gebruikersidentificatie en 128-bits Certicom gegevensencryptie.

iAnywhere Solutions
iAnywhere Solutions - een dochteronderneming van Sybase - is een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor draadloze en mobiele oplossingen voor m-business die bedrijfsinformatie op iedere plaats en op ieder moment toegankelijk maken. Deze toepassingen zijn bij circa 10.000 klanten actief op meer dan zes miljoen - vaste en mobiele - werkplekken. Door de 'hosting'-faciliteiten en Professional Services is iAnywhere Solutions een 'one-stop-shop' voor zowel het ontwikkelen als het exploiteren van m-business applicaties.

Voor meer informatie:
Sybase Nederland B.V., Jeannette Bakker, marketing manager, telefoon: 0346-558409
of Presscom PR & Marketing B.V., telefoon 030-6051415, e-mail: (L.T.vrugt@inter.NL.net)

Meer informatie over Sybase is ook te vinden op www.sybase.nl of www.sybase.com
Meer informatie over iAnywhere Solutions is te vinden op www.ianywhere.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie