Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

N564 Weert-Lozen deels afgesloten vanwege werkzaamheden

Datum nieuwsfeit: 12-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

5 oktober 2001
N564 WEERT-LOZEN DEELS AFGESLOTEN VANWEGE WERKZAAMHEDEN

Op een deel van de Kempenweg, de N564 Weert-Lozen, worden op vrijdag 12 oktober a.s. in opdracht van de provincie Limburg asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Vanwege die werkzaamheden is het gedeelte van de Kempenweg tussen de aansluitingen met de Kazernelaan en de Trancheeweg die dag afgesloten van 7.00 tot ca. 19.00 uur. Het autoverkeer in beide richtingen wordt omgeleid. Busdiensten en fietsers kunnen gewoon gebruik maken van de Kempenweg en de fietspaden erlangs.

Het verkeer komende uit Lozen wordt omgeleid via Trancheeweg, Geuzendijk, Maarheezerhuttendijk, Dr. Anton Philipsweg en Eindhovenseweg. Het verkeer vanaf Kazernelaan wordt omgeleid via Suffolkweg, Ringbaan-Noord, Eindhovenseweg, Dr. Anton Philipsweg, Maarheezerhuttendijk, Geuzendijk en Trancheeweg. Verkeer met een maximale hoogte van 3,70 m wordt omgeleid via Boshoven.

Laatst gewijzigd op: 5 oktober 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie