Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakantieselectie nieuw online hulpmiddel voor reisbureaus

Datum nieuwsfeit: 12-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Vakantieselectie nieuw online hulpmiddel voor reisbureaus

AMERSFOORT, 12-10-2001 --
Vakantieselectie.net is een nieuw initiatief van uitgeverij Chartergids, onder andere bekend van de Gids Reisorganisaties. Reisbureaumedewerkers kunnen met behulp van Vakantieselect.net vakantiegangers snel aan informatie helpen. Op de website ziet de medewerker welke brochure uit het schap gepakt moet worden. Bovendien is van ruim 14.000 toeristische bestemmingen een informatieve beschrijving online opgenomen.

Touroperators die hun reizen via de reisbureaus verkopen zijn op Vakantieselectie.net vertegenwoordigd. Dit betekent dat er momenteel 165 landen en 750 toeristische regio's op de site beschreven worden. Heeft de klant een voorkeur voor een bepaalde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie