Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maastricht

Datum nieuwsfeit: 12-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 12-10-2001 Resultaten verkeerscontrole Maastricht d.d. 11 oktober 2001 Vrijdag 12 oktober 2001

Maastricht, resultaten algehele verkeerscontrole: Op donderdag 11 oktober 2001 heeft op de Franssensingel te Maastricht een uitgebreide verkeerscontrole plaatsgevonden waarbij deelgenomen werd door verschillende disciplines. Zo namen buiten de politiemedewerkers van het district Maastricht aan de controle deel medewerkers van het korps Landelijke Politiediensten, de Douane, medewerkers van het Permanent autoteam van de Divisie Regionale recherche, hondengeleiders en een Parketsecretaris van Justitie. In het totaal 32 deelnemers.
Meerdere motorrijders van de politie surveilleerden tussen 16.30 en 23.00 uur in de ruime ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie