Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie 'ICT en Arbeid' in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 12-10-2001
Bron: SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen
Zoek soortgelijke berichten
SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen

De themagroep 'Kwaliteit van de Arbeid' (SISWO / Instituut voor Maatschappijwetenschappen) organiseert in samenwerking met de NWO programmacommissie 'Maatschappij en de Elektronische Snelweg' (MES) op vrijdag 12 oktober de conferentie 'ICT en Arbeid' die het karakter heeft van een expertmeeting. De conferentie wordt gehouden in de lopende conferentie 'Werken in Digitaal Nederland'. Het is de derde conferentie in deze reeks.

Recent onderzoek verdeeld naar drie thema's wordt gepresenteerd; het verband tussen ICT en de kwaliteit van de arbeid, arbeidsrelaties en competenties. In het plenaire ochtendgedeelte zal de voortgang van het onderzoek naar ICT en arbeid vanuit de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie