Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toename betekenis elektronisch zakendoen voor detailhandel

Datum nieuwsfeit: 12-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FENIT

Betekenis van elektronisch zakendoen blijft voor detailhandel toenemen

12-10-2001 Ondanks het feit dat de euforie rond e-commerce de afgelopen maanden getemperd is, blijft de betekenis van elektronisch zakendoen voor de detailhandel toenemen. Dat voorspelt het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) in een onlangs verschenen trendrapport.

Ondanks het feit dat de euforie rond e-commerce de afgelopen maanden getemperd is, blijft de betekenis van elektronisch zakendoen voor de detailhandel toenemen. Dat voorspelt het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) in een onlangs verschenen trendrapport over de ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op het gebied van ICT en betalingsverkeer. Volgens de onderzoekers krijgen internet en e-commerce ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie