Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sprookjestheater Margo te zien op Lokale Omroep Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 13-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stichting Lokale Omroep Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Lokale Omroep Rotterdam

Sprookjestheater Margo van Schie-Biesta maakt Sprookjestelevisie!! In dit hele nieuwe programma vertelt Margo kleine sprookjes, ze zingt liedjes en kleine versjes. Ook is er iedere week een belevenis vanuit de kinderwereld te zien. Margo gaat bijvoorbeeld met twee kleuters in een klein bootje op de Maas varen of ze gaat op kraamvisite bij een kleuter die een klein broertje heeft gekregen en nog heel veel meer! Het is speciaal gemaakt voor alle kinderen vanaf twee jaar en hun ouders.
In het programma probeert Margo haar eigen sfeer van rust en oog voor detail te brengen die zo kenmerkend is voor haar theatervoorstellingen. Het is een programma waar alle kinderen tot in hun tenen van zullen genieten.
Ook voor volwassenen is dit een programma waar ze veel plezier aan zullen beleven, er worden veel bekende en minder bekende liedjes en verhaaltjes zo gezongen en verteld dat ze gemakkelijk aan het eigen repertoire kunnen worden toegevoegd. De kinderen zullen het fantastisch vinden als hun ouders de liedjes ook kunnen meezingen. Ook voor de leiding van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en kleuterklassen zit er een schat aan nieuw materiaal in verborgen waar zij in hun dagelijks werk met de kinderen dankbaar gebruik van kunnen maken.

Vanaf 13 oktober iedere zaterdagochtend om 10:30. Het programma wordt herhaald vanaf 17 oktober iedere woensdagmiddag om 14:00.
Bijgewerkt op: woensdag 26 september 2001 .

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie