Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijsvraag kringloopbedrijf 'in de tweede hand' Den Helder

Datum nieuwsfeit: 13-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

prijsvraag kringloopbedrijf

betreft: schat het juiste gewicht week: week 41

Zaterdag 29 september en woensdag 3 oktober stonden medewerkers van kringloopbedrijf 'in de tweede hand' met een stand op de markt. Het kringloopbedrijf bestaat dit jaar namelijk vijf jaar. En dat is vooral te danken aan de bewoners die met grote regelmaat hun oud papier, textiel, kleinmetaal en glas aanbieden. Zij dragen zo bij aan een beter milieu. Apart aanbieden van deze materialen betekent hergebruik in plaats van verbranding.

Vanwege het 5-jarig bestaan had 'in de tweede hand' een prijsvraag uitgeschreven. Alle marktbezoekers konden hieraan meedoen. De prijsvraag bestond uit het schatten van de gewichten van een doos papier, een bundel textiel, een emmer glas en een gebundelde hoeveelheid kleinmetaal. Voor de vier beste schatters was een prijs beschikbaar.

Zaterdag 29 september en woensdag 3 oktober kwamen heel wat mannen en vrouwen bij de stand van 'in de tweede hand' de prijsvraag invullen. Opvallend is dat vooral vrouwen goed kunnen schatten: de prijswinnaars van genoemde twee dagen zijn voor 75% van het vrouwelijk geslacht. Voor de deelnemers die niet hebben gewonnen, vermelden we hierbij het juiste totaalgewicht. Zaterdag 29/9 was dat 17 kg en 660 gram. Woensdag 3/10 bedroeg het juiste gewicht 25 kg en 80 gram.

Aanstaande zaterdag 6 oktober staat de stand van het kringloopbedrijf 'in de tweede hand' van 10.00 tot 14.00 uur in het winkelcentrum Vrede en Vrijheid in De Schooten en zaterdag 13 oktober in het winkelcentrum Drooghe Bol in Julianadorp.

laaste verandering: oktober 10, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie