Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Viktor Kortchnoi in Essent schaaktoernooi

Datum nieuwsfeit: 14-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Viktor Kortchnoi in Essent toernooi

De deelnemers aan de vierkamp van het 5e Essent schaaktoernooi zijn: Viktor Kortchnoi (in maart 70 geworden), Judit Polgar ('s werelds sterkste vrouw), Loek van Wely (Nederlands sterkste schaker) en Lazaro Bruzon (de Cubaanse jeugdwereldkampioen). Kortchnoi speelde tweemaal een match om het wereldkampioenschap en stond decennia lang in de top 10. Ondanks zijn respectabele leeftijd behoort hij nog altijd tot de wereldtop.

De vierkamp, waarin traditioneel wordt gespeeld met glazen stukken, wordt gehouden van zondag 14 tot en met zaterdag 20 oktober in het gemeentehuis van Hoogeveen. De officiële opening is zaterdag 13 oktober. Woensdag is een rustdag.

Naast de vierkamp wordt 12-20 oktober een sterk Open toernooi met een totaal prijzenfonds van fl. 15,000 gehouden. Tevens is er een Amateur toernooi. Verder informatie is te vinden op:
www.hoogeveen.nl/essent-chess.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie