Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openlijke geweldpleging in Veenendaal

Datum nieuwsfeit: 14-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-10-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 14.00 uur
Openlijke geweldpleging

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 27-jarige man uit Overberg en een 32-jarige man uit Veenendaal aangehouden wegens mishandeling van personeelsleden van een horecagelegenheid aan de Prins Bernhardlaan.

Op straat ontstond een woordenwisseling tussen de mannen en het personeel omdat beide mannen al een ontzegging hadden voor de horecagelegenheid. Vervolgens begonnen beide verdachten twee personeelsmedewerkers te slaan. Deze raakten door de mishandeling licht gewond.

Beide mannen werden aangehouden voor openlijke geweldpleging. Diverse omstanders vonden het nodig om zich met de aanhouding te bemoeien en wilden de aanhouding beletten. Daarop werd de hulp van de hondengeleider met zijn hond ingeroepen en werden de verdachten alsnog aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Ongeval met letsel

VEENENDAAL Gisteravond heeft op de Rijksweg A12 op de noordbaan een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens. Hierbij was een 25-jarige man uit Gouda met hoge snelheid achterop een auto van een 45-jarige man uit Almere gereden.

De 45-jarige man had last van zijn nek en gedroeg zich agressief. De 25-jarige man verklaarde dat de 45-jarige man zou hebben bedreigd met een mes. Het ambulancepersoneel constateerde dat de man vermoedelijk een zogenaamde suikerhyper had en daardoor agressief was. De man wilde zich niet laten behandelen en sloot zich op in zijn auto. Na een half uur praten lukte het de man uit de auto te krijgen en de man te behandelen. Beide betrokken partijen worden later gehoord over de aanrijding.

Vernielingen

ELST Op de Rijksstraatweg is op zaterdagavond overlast geweest en werden er enkele vernielingen gepleegd door uitgaanspubliek. Een geparkeerde personenauto liep onder andere een deuk op. De politie en een hondengeleider van de politie hebben enkele uren toezicht gehouden vanwege de drukte. Aan het eind van de avond nam de drukte af. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie