Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Man ernstig mishandeld in Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 14-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 14-10-2001
Politiebericht district Den Bosch

MAN ERNSTIG MISHANDELD

In een woning aan de Edisonstraat is vrijdagavond laat een 34-jarige Bosschenaar door drie onbekende gemaskerde mannen ernstig mishandeld. Het slachtoffer is met hoofdwonden en een gebroken arm naar het ziekenhuis gebracht. Er werd aangebeld, de bewoner deed open en drie mannen stormden daarop - gewapend met knuppels en staven - naar binnen en sloegen op het slachtoffer, die in de kamer zat, in. Een half uur eerder waren vermoedelijk dezelfde mannen, een woning aan de Hertogin Johannastraat binnengedrongen nadat ze hadden aangebeld. Hier werd ook een 33-jarige man die daar op bezoek was geslagen. De politie onderzoekt de zaak.

SCHOT GELOST

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanuit een auto bij een disco op de Graafsebaan in Rosmalen een schot met een vuurwapen gelost. Er raakte niemand gewond, de auto verdween richting Den Bosch. Even later kon de verdachte auto worden getraceerd op de N65 bij Vught. De drie inzittenden, een 30-jarige man, een 20-jarige man en een 18-jarige man, allen uit Antwerpen, zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau.

DIEFSTAL UIT WONING

In een huis aan de Haagstraat in Empel heeft een insluiper vrijdag kans gezien om een portemonnee en een enveloppe met daarin 1500 gulden weg te nemen. In een huis aan de Kivietstraat in Rosmalen werd men vannacht wakker van gestommel. De achterdeur was al opengebroken en er was een verdachte persoon rond het huis bezig. Deze vertrok echter zonder binnen te zijn geweest. In een huis aan de Vughterweg is vanochtend vroeg ook ingebroken, er zijn onder andere twee GSM`s gestolen.

MOTORRIJDER ONDERUIT

Vanochtend is een 30-jarige motorrijder uit Haarsteeg op de Provinciale Weg bij de Heusdense brug onderuit gegaan en in de berm terechtgekomen. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Den Bosch overgebracht.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF

Van een kantoorpand aan de Pettelaarpark is zaterdag een ruit vernield, vervolgens werd er een pc weggenomen.

GREEP UIT KASSA

Een onbekende man zag vrijdagavond kans om een greep in de kassa van een supermarkt aan de Lokerenpassage te doen. De man verdween met enkele honderden guldens richting Westerkwartier.

VROUW OVERREDEN

Een dronken automobilist is vannacht op de Boschdijkstraat over het been van een een 35-jarige Bossche heen gereden. De man reed achteruit en een andere man kon nog net wegspringen. De ter plaatse gekomen politie kon de bestuurder aanhouden. Hij had te veel gedronken. Het gaat om een 31-jarige Bosschenaar. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie