Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorstellen tandartszorg onderzocht

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport


Voorstellen tandartszorg onderzocht

De Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde en Zorgverzekeraars Nederland hebben minister Borst geadviseerd de halfjaarlijkse tandartscontrole en het verwijderen van tandsteen uit het ziekenfondspakket te halen. De minister vindt die voorstellen niet onredelijk, zo liet zij in een brief aan de Tweede Kamer weten.

De voorgestelde veranderingen zijn onderdeel van het gezamenlijk plan van de tandartsen en zorgverzekeraars voor bijstelling van het ziekenfondspakket en verhoging van de praktijkkostenvergoeding. Minister Borst heeft het College Tarieven Gezondheidszorg gevraagd een oordeel te geven over de voorstellen. Zij verwacht de eerste reactie van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie