Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke opening van het sk8park in de Reeshof in Tilburg

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

9-10-2001
Opening sk8park op 15 oktober a.s.

Op maandagmiddag 15 oktober wordt het skatepark in het Reeshofpark te Tilburg, voortaan 'sk8park' genaamd, officieel geopend. De eerder geplande opening op 1 mei jl. kon helaas niet doorgaan, omdat de baan op dat moment technisch nog niet helemaal in orde was. Inmiddels heeft de jeugd de baan al volop in gebruik genomen. Toch willen we het sk8park, dat in Tilburg én omstreken al bekendheid geniet, alsnog op feestelijke wijze openen.

Programma
De opening van het sk8park staat geheel in het teken van jongeren en is ook samen met hen voorbereid en georganiseerd. Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:
Vanaf 13.00 uur: inschrijving wedstrijden;
14.00 uur: live muziekoptreden;
15.00 uur: officiële opening door wethouder Jan Hamming; 15.15 uur: diverse demonstraties;
15.30 uur: live muziekoptreden;
16.00 uur: wedstrijd skateboarden en inline skaten; 16.45 uur: live muziekoptreden;
17.15 uur: finales wedstrijden;
17.30 uur: live muziekoptreden;
18.00 uur: prijsuitreiking, waarna muziek;
19.00 uur: einde programma.
Nationaal skatekampioen Hans van Dorssen zal het gehele programma van deskundig commentaar voorzien. Tussen de live muziekoptredens van We Deny, Locust, Djembasic en Suicidal Bombers door, verzorgen de DJ's Kloki, Hugo en Maxx de muzikale begeleiding.

De opening van het sk8park is voor iedereen toegankelijk. Het sk8park is te vinden aan de noordzijde van het Reeshofpark aan de Kamerikstraat. Auto's kunnen geparkeerd worden aan de zuidzijde van het Reeshofpark op de parkeerstrook aan de Campenhoefdreef of, iets verder lopen, bij winkelcentrum Heijhoef. Maar kom liever met de fiets. Bezoekers en deelnemers kunnen hun fiets stallen in de Kamerikstraat vlakbij het skatepark.

De opening van het sk8park wordt mede mogelijk gemaakt door Curbs skate store, Jongerenwerk West, THC en Attak.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie