Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 15-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanhouding
EMMELOORD Zondagavond is een 21-jarige automobilist uit Markenesse op het Achterom aangehouden voor belediging van een politieagent. De surveillerende agent kwam het Achterom op en zag twee autos dubbel geparkeerd op de rijbaan staan. Deze verhinderden het overige verkeer. Toen de agent de 21-jarige bestuurder na waarschuwing een bekeuring wilde geven, verzette de verdachte zich en beldigde de agent verbaal. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden.

Aanrijding
ESPEL Een 28-jarige motorrijder uit Beets en een 27-jarige motorrijder uit Sint Annaparochie reden zondagmiddag naast elkaar over de Keggehof in oostelijke richting. Toen zij een tegenligger zagen, ging de 28-jarige volgens de verklaring iets naar achteren. Hierdoor raakte hij het been van de 27-jarige. Deze is per GGD-ambulance overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis. Daar bleek hij een botbreuk te hebben.

Vernielingen
EMMELOORD Een aantal inwoners van Emmeloord deden gisteren aangifte van vernieling van hun autobanden in het weekeind. De politie heeft drie aangiftes van leksteken op de Rietstraat, drie op de Zeebiestraat en een op de Cyprusstraat in behandeling.

Rijden onder invloed
LELYSTAD De politie hield zondagmiddag op de Zuigerplasdreef een 61-jarige automobilist uit Lelystad staande, omdat hij geen gordel droeg. Bij het aanspreken van de man vermoedde de agent dat de Lelystedeling alcohol gedronken had. De man is aangehouden en op het bureau blies hij 410 ug/l (0,93 promille). Met een rijverbod van 3 uur is hij heengezonden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie