Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noord-Europese samenwerking voor financiële markt

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Accenture implementatiepartner van Chordiant Software

Noord-Europese samenwerking voor financiële markt

Amsterdam, 15 oktober 2001 - Chordiant Software, Inc. (NASDAQ: CHRD), leverancier van strategische CRM-oplossingen, gaat samenwerken met het internationale consultancybedrijf Accenture (NYSE: ACN). Chordiant en Accenture gaan zich met name richten op de financiële dienstverleners binnen Noord-Europa. Accenture wordt dankzij deze overeenkomst de belangrijkste partner in Noord-Europa bij het implementeren van de Unifying CRM-oplossing van Chordiant.

Chordiant en Accenture gaan de Unifiying CRM-oplossing van Chordiant, die is ontwikkeld voor grote organisaties binnen de business-to-individual-markt (B2I), gezamenlijk in de markt zetten. Financiële dienstverleners willen in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie