Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hockeyschooldiploma RHV Leonidas

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 15 oktober 2001

Ruim 100 kinderen ontvangen hockeyschooldiploma op Leonidas

Meer dan 100 kinderen hebben onder leiding van vele jeugdtrainers 5 zaterdagen deelgenomen aan de trainingen van de 18e Hockeyschool op de Rotterdamse hockeyvereniging Leonidas om kennis maken met de hockeysport. Afgelopen zaterdag ontvingen zij hun felbegeerde Hockeyschooldiploma.

Dat de kinderen enthousiast zijn geworden voor het hockeyen blijkt wel uit het feit dat iedereen na deze hockeyschool lid is geworden van hockeyvereniging Leonidas.

Drie verstandelijk gehandicapte kinderen hebben onder de deskundige leiding van trainers 5 zaterdagen deelgenomen aan de trainingen van de 2e G-Hockeyschool om kennis te maken met de hockeysport. Zij zullen dit seizoen iedere zaterdag trainen van 11.30 tot 12.30 uur en deelnemen aan oefenwedstrijden en toernooien. Inmiddels heeft het G-hockey op Leonidas twee G-teams. Voor aanmelding of informatie kan men contact opnemen met Karien Touw, tel: 010-2652221 (na 19.00 uur).

Volgend seizoen, medio september 2002, zal er weer een hockeyschool en een G-hockeyschool worden georganiseerd op RHV Leonidas. Kinderen tussen de 6 en 17 jaar zijn overigens gedurende het hele seizoen welkom lid te worden van RHV Leonidas. Zij kunnen zich opgeven als trainingslid bij de ledenadministratie; Marjolein Hage-van Zetten, telefoon 010-5211224.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie