Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VIGC's GraphicBrain.com finalist

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

VIGC's GraphicBrain.com finalist Information Management Awards 2001

GraphicBrain.com, de gespecialiseerde zoekmachine en persoonlijke assistent die het Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie in juni 2001 lanceerde, werd door de Britse organisatoren van de Information Management Awards geselecteerd als finalist in de categorieën 'Knowledge management' en 'Content management'.

"Dit is uiteraard goed nieuws voor ons, vooral omdat het een bevestiging is van onze aanpak. GraphicBrain.com is inderdaad een mooie implementatie van knowledge management en content management.", aldus Eddy Hagen, manager GraphicBrain.com.

GraphicBrain.com is een gespecialiseerde zoekmachine die zich specifiek richt naar de grafische industrie, verpakkingsdrukkerijen, uitgeverijen en aanverwante ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie