Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentebegroting 2002 Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Gemeentebegroting 2002
Het college biedt de gemeenteraad van Nieuwegein de laatste begroting van deze raadsperiode aan (in maart zijn er gemeenteverkiezingen). Het meerjarenbeeld van de begroting is voor het eerst sinds enkele jaren positief. Door het vorig jaar gelanceerde ombuigingsprogramma R U I M T E maken, meevallende rijksbijdragen en een sobere begrotingsvoorbereiding begint het jaar 2002 met een positief begrotingssaldo. Binnen de beschikbare budgettaire ruimte doet het college voorstellen aan de raad voor grote investeringen in de kwaliteit van de stad, in de kwaliteit van de sociale infrastructuur en in de gemeentelijke dienstverlening. Het college hoopt hiermee ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie