Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van der Hor genomineerd voor Rotterdammer van het Jaar

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam


509. Joop van der Hor Rotterdammer van het Jaar?

15 oktober 2001

Wie Joop van der Hor en zijn initiatieven een warm hart toedraagt kan bij de receptie in de deelgemeentesecretarie zijn handtekening op een daarvoor bestemde lijst plaatsen. Op deze manier maakt Joop kans Rotterdammer van het Jaar te worden.

Joop van der Hor is genomineerd voor de verkiezing van de Rotterdammer van het jaar 2001. Joop heeft in de loop der jaren talloze initiatieven ontplooid die Hoogvliet ten goede zijn gekomen, zowel op recreatief als op maatschappelijk vlak. Te denken valt aan de vele sportieve initiatieven die hij vanuit de Stichting Sportzeskamp Hoogvliet organiseerde en waarvan de opbrengst altijd ten goede komt aan een goed doel: survivals, Het Hoogvliet Heeft het Feest, steptochten naar Parijsen Londen en volgend jaar naar New York, de verkiezing voor Hoogvlieter van het Jaar. Te veel om op te noemen. Onvergetelijk was zijn bijdrage aan de opknapbeurt van de boksschool van Ome Jan Schildkamp via het programma De Uitdaging van Angela Groothuizen. Omdat het vanuit de Stichting Sportzeskamp nooit mogelijk is geweest om Joop te verkiezen tot Hoogvlieter van het Jaar is zijn nominatie voor Rotterdammer van het jaar de kans om hem voor al zijn inspanningen voor Hoogvliet, en dus ook Rotterdam, de verdiende waardering over te brengen. Bij deze verkiezing wint degene die de meeste handtekeningen krijgt. Wie Joop van der Hor en zijn initiatieven een warm hart toedraagt kan bij de receptie in de deelgemeentesecretarie zijn handtekening op een daarvoor bestemde lijst plaatsen. De deelgemeentesecretarie is gevestigd aan de Middenbaan-Noord 47 naast het politiebureau. Het kantoor is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Op dinsdagavond is de secretarie ook open tussen 18.30 en 20.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie