Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Discussie over verkiezingsprogramma op GroenLinks Forum

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GroenLinks


-

Discussie over verkiezingsprogramma op Forum

15 oktober 2001

Ongeveer driehonderd GroenLinks-leden en sympathisanten waren zaterdag 13 oktober op het GroenLinksforum in het De Bruijne Lyceum in Utrecht op het GroenLinks Forum. Ze kwamen voor een discussie over het ontwerpverkiezingsprogramma dat een week eerder het licht had gezien.

Voor aanvang van de serie debatten vertelden partijvoorzitter Mirjam de Rijk en Jan Willem Duyvendak, voorzitter van de programcommissie over de totstandkoming van het ontwerpverkiezingsprogramma en de reacties tot nu toe. Daarna hield Paul Rosenmöller zijn speech. Hij zette zich af tegen de 'onvoorwaardelijke steun' die andere politieke partijen aan de militaire actie in Afghanistan verlenen. Aan de andere kant verweet hij de SP schone-handen-politiek. Hij sprak verder over het belang van verdraagzaamheid in multiculturele samenlevingen en ook lichtte hij de financiële paragraaf van het verkiezingsprogramma toe. Lees ook de gehele speech. Financieel specialist Kees Vendrik ging op het Forum in op de vijf meest gestelde vragen over het begrotingsbeleid van GroenLinks.


-
Meer weten? E-mail (info@groenlinks.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie