Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke dag start afdeling Publiekszaken Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 15-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Verbouwing centrale hal gereed

Maandag 15 oktober is een feestelijk getinte dag voor bezoekers van het Stadhuis en voor de medewerkers van de afdeling Publiekszaken. Die dag gaat de afdeling Publiekszaken officieel van start, waarbij tevens een eind komt aan de verbouwingsactiviteiten in de centrale hal van het Stadhuis.

Voortaan komt u via een nieuwe, brede toegangsdeur het Stadhuis binnen, waar u gelijk tegen een volledig vernieuwde receptie aanloopt. Van hieruit wordt u snel doorverwezen naar een van de balies van Publiekszaken.
U kunt bij een groot aantal balies voor meer zaken tegelijk terecht. Er zijn geen aparte balies meer voor burgerzaken, belastingen, voorlichting of bewonerszaken. Het grote voordeel voor u is, dat u meerdere zaken bij één balie kunt afhandelen. Er is bovendien een snelbalie ingericht voor het afhalen van de nieuwe paspoorten. Daarmee wordt voorkomen, dat u voor snelle zaken onnodig lang moet wachten. Niet direct zichtbaar is de telefonische dienstverleningslijn achter de balieslinger in de hal. Van hieruit beantwoorden de medewerkers uw telefonische vragen. Voor privacygevoelige zaken is een speciale balie beschikbaar.

---

Gemeente Zoetermeer © Oktober 2001

Last update: 10 oktober 2001 (10.30)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie